Actie comité 

Actiecomité

Nieuws 

We kunnen dankbaar terug kijken op een grandioze Kerstmarkt 2023. Of het nu aan het lustrum lag van 15 jaar, wij weten het niet. Maar wel weten we dat de Benjaminclub met hun prachtige stand en verkoop van vogelvoer in verschillende vormen een geweldig resultaat opleverde van € 110,20. Benjaminclub, super goed gedaan hoor!!

De wenskaarten van Mevr v. d. Laan gingen eveneens als warme broodjes over de toonbank, en bracht totaal € 104,- op, schitterend.

De spekkendikken en de kniepertjes waren op een paar zakjes na, bijna uitverkocht.

De creaties van de diverse Kerst/grafstukken/kransen vonden eveneens gretig aftrek, geweldig.

We willen dan ook alle medewerkers(-sters) voor alle verschillende activiteiten heel hartelijke bedanken voor hun tomeloze inzet.

Het eindresultaat is “verbluffend” € 3340,-.

Met heel veel dank aan de Fam Bom, dat we opnieuw hun “Arboretum”  mochten snoeien, super!!

Ook de dames, die alle aankleed/lakens, hebben gewassen, dank jullie wel zo konden we met “schone Lei” de Kerstmarkt beginnen.

Oud Papier

De oud papier groep heeft volgend jaar dringend meer vrijwilligers nodig, indien we dit tenminste in stand willen houden. In de loop van de jaren is er toch € 20.000,00 bij elkaar gesprokkeld. We zijn altijd afhankelijk wat de marktprijs doet, we hebben goede en slechte periodes gehad, ook nu is de prijs laag maar er zit wel weer een stijging in, als we stoppen is het over en uit en dat zou erg jammer zijn, want we kunnen vanuit deze pot diverse dingen onderhouden en vernieuwen. Dus neem deze oproep serieus, voor vragen neem contact op met Dhr. H. Westers (06-51200844). 


Wij als oud papier actiegroep willen een ieder oproepen om het oud papier aan te bieden voor recycling via onze ophaaldienst. Oud Papier is een grondstof, het is belangrijk dat we dit gaan scheiden dit bespaart energie en nieuwe grondstoffen. Wij als Oud Papier groep kunnen van het verzamelde oud papier extra dingen doen voor onze gemeente en de goede doelen die wij ondersteunen.

Wij halen door heel Nieuwe Pekela en Boven Pekela, iedere laatste zaterdag van de maand vanaf 8.00 uur, het oud papier wat langs de kant van de weg staat op, vraag het ook aan uw buren en kennissen om het neer te zetten het komt ons allen ten goede. In Nieuwe Pekela en Boven Pekela rijdt de containerauto. In delen van Oude Pekela halen wij het papier op wat verpakt is in dozen of zakken. 

De eerstvolgende oud papier-inzameling is op: zaterdag 24 februari 2024. 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dhr. H. Westers tel : 06-51200844

 

Activiteiten 2024 van het Actiecomite