Activiteiten 

Oogstmarkt Onstwedde 

Op deze markt willen wij ons weer presenteren met Kniepertjes / Bolchrysanten / en zelfgemaakte diverse creaties.

De markt is op zaterdag 24 augustus in Onstwedde. 

Wees welkom op de markt!

Startweekend 2024 

Startweekend 21 en 22 september. Noteert u deze datum alvast in uw agenda, dan kunt u er weer gezellig bij zijn op ons jaarlijks startweekend. Wat gaan we doen, ja dat is nog een verrassing maar we beloven u dat we ons best doen om er weer een geslaagd weekend van te maken. In het kerkblad van september zullen we u hierover verder informeren.

Wij wens u allen een hele fijne en gezegende vakantieperiode toe.

Startdienstcommissie en de Jeugdraad.

King's Kids 2024 

Tijdens de herfstvakantie van 2024 is het weer groot feest in Dorpshuis 'De Kiepe' in Nieuwe Pekela! Dit jaar is het feest zelfs een stukje groter, want het is de vijfde editie van King's Kids Pekela. Op 28, 29 en 30 oktober zal King's Kids 2024 gehouden worden. Deze dagen zijn kinderen in de basisschoolleeftijd van harte welkom om van 09:30 uur tot 12:00 uur samen één groot feest te maken. We zingen samen, luisteren naar een verhaal, bekijken toneel en hebben veel tijd voor workshops. Voor de kinderen van groep 1, 2 en 3 staat er weer een speciale gast op de planning. Vier jij het feest met ons mee? Kom dan op 28, 29 en 30 oktober naar 'De Kiepe'. Aanmelden kan vanaf oktober via de website. Toegang is volledig gratis! 

Ben jij ouder dan 12 jaar maar wil je wel meewerken aan King's Kids? Dat kan! Jaarlijks hebben wij vele medewerkers in alle leeftijden nodig voor allerlei werkzaamheden. Medewerkers kunnen zich vanaf begin september aanmelden via de website. Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website, hier zijn ook impressies van de voorgaande jaren te vinden. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

Stichting King's Kids Pekela 

info@kingskidspekela.nl 

www.kingskidspekela.nl